Stichting Beroepseer en Goed Werk Hub
- Secretariële en administratieve ondersteuning: onder andere maken van, voorbereiden en afhandeling van afspraken; ondersteuning verbeteren agendabeheer en planning; ondersteuning verwerven financiële middelen; documentatie en archief op orde brengen; huisstijl en afspraken opstellen; personeelsadministratie; administratief afhandelen van HUB bijeenkomsten; verbeteren databestand.

TAQA Energy B.V.
- HR Assistent: administratief en secretarieel support van de HR Manager en HR Adviseur; opmaken van arbeids- en consultants-contracten en indien nodig aanvragen van verblijfsvergunningen; bijwerken diverse personeels- en consultantsoverzichten; onderhoud van de HR pagina’s op het intranet; beantwoorden van HR gerelateerde vragen aan managers en medewerkers; beheren van personeelsdossiers; personeelsgegevens verwerken in ADP Perman; controleren van salarisadministratie; onderhouden van externe contacten; ziek- en betermeldingen.

MTC De Viergang
- Administratieve ondersteuning: o.a. factureren; debiteuren-/ crediteurenbeheer; boekingen kas en bank; verwerken retourinformatie van verzekeraars; jaarafsluiting; loonadministratie; administratieve uitzoekklussen; opzetten nieuw aanmaningstraject; opzetten en bijhouden van verlofregistratie. Begeleiden sollicitatieproces. Inwerken nieuwe medewerkster.

Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING)
- Ondersteuning implementatie Synergy. Inrichten van een relatiesysteem en documenten-/archiveringssysteem. Een voor gebruikers begrijpelijke uitwerking met procesbeschrijving maken (wensen en praktische uitwerking), alsmede een handboek voor de toekomstige (functioneel) beheerder(s). Training voor gebruikers verzorgen.
- Ondersteunen van afdeling Benchmark, Ontwikkeling en Innovatie.


Volgende pagina