Zuidelijk Afrika (denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, etc.) biedt een ongekende variëteit aan landschappen, cultuur en wildlife. Van de overweldigende Victoria Watervallen en unieke wildparken waar u de Big Five kunt spotten tot betoverende woestijnen en de verschillende lokaal levende stammen, reizen door dit deel van de wereld is een bijzondere ervaring.
Toch komt er tijdens zo’n reis nog heel wat regelwerk om de hoek kijken. Om volledig te kunnen genieten van de nieuwe indrukken en deze bijzondere ervaring kan een persoonlijk reisbegeleider u veel zorgen uit handen nemen.

Boekt u reisbegeleiding door Cindy’s Office Support, dan bent u ervan verzekerd dat uw reis in zuidelijk Afrika zorgeloos en dus optimaal verloopt. De begeleiding zit in kleine dingen. Dat begint al voor aanvang van uw reis en op de luchthaven zelf; uw stoelen kunnen door mij alvast worden gereserveerd en uw bagage wordt door mij ingecheckt. Ter plaatse begeleid ik u bij het vervoer van de luchthaven naar uw hotel en help ik u bij het inchecken in uw accommodatie(s). Het ophalen van een eventuele huurauto en het boeken en begeleiden van excursies neem ik u ook uit handen. Daarnaast kan ik u van dienst zijn bij het vertalen van Engels naar Nederlands en andersom en verzorg ik de communicatie met de lokale bevolking. En gaat er onverhoopt toch iets mis gedurende de reis, dan zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.
Kortom: Cindy’s Office Support ontzorgt!

Bent u toe aan een zorgeloze reis door zuidelijk Afrika en bent u benieuwd naar wat Cindy’s Office Support voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met mij op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Reisbegeleiding is in principe los van uw reis te boeken, maar ik kan u ook in contact brengen met een gespecialiseerd reisbureau dat al uw wensen, ideeën en uw budget meeneemt in een reis die voor u op maat wordt gemaakt.